• 01.
  • 02.
  • 03.

O Nama

Poštovani čitaoče,
Naš objekat Guest House Jasmin, je podeljen na dva ulaza. ulaz jedan spaja 3 sobe:
Soba 1 (prizemlje) 32m2:
Dvokrevetna sa televizorom i foteljama za sedenje, pri čemu moderan ambijent stvara lepu atmosferu. Pored toga, soba ima i sopstveno kupatilo, kao i hodnik sa ormanom i cipelarom.
Soba 2 (prvi sprat) 40m2: Dvokrevetna soba sa francuskim ležajem i jednim trosedom kao pomoćnim ležajemi. Soba 2 ima zajednički hodnik, kuhinju i trpezariju sa sobom 3, ali sopstveno kupatilo. Sve je lako uočljivo, jer smo podelili prema brojevima. Soba dva ima stilski nameštaj, moderan televizor, terasu za sedenje.
Soba 3 (prvi sprat) 45m2:
Trokrevetna soba, poseduje tri zasebna kreveta, ali se prema potrebi mogu podesiti i drugačije. Soba tri ima svoju terasu za sedenje, moderan televizor, dve fotelje i sopstveno kupatilo.
Kuhinja-trpezarija je zajednička za sobu 2 i 3, i poseduje sve što je potrebno za spremanje hrane, stolove za ručavanje i moderan televizor.
Ulaz dva je potpuno nezavisan od prvog i direktno se ulazi u apartman (prizemlje).
Apartman (52m2) je naš najbolji objekat koji ima apsolutno sve što vam je potrebno za duži boravak. Poseduje dva televizora (jedan u spavaćoj sobi i drugi u dnevnoj), radni sto, mini kuhinju, mikrotalasnu, i jos puno toga potrebno za spremanje hrane i roštilja. Terasa je opremljena sa dva stolčića, pet stolica i velikim suncobranom.
Svi toaleti poseduju sapune, tečne sapune, toalet papir, pastu za zube, papuče, četkice, kape za tuširanje, kupke, fenove za kosu.
Svaka soba ima opremu za peglanje, šivenje, prvu pomoć i kozmetičko ogledalo
Sama kuća je renovirana za potrebe izdavanja, tako da je maltene sve novo.Kuća se nalazi na glavnoj ulici kada skrenete za Banju, četvrta kuća od banjske rampe. Na samoj kući stoji reklama našeg objekta, tako da nas je lako uočiti.
Dobro došli